WELKOM BIJ THEUNISSEN AUTO TRADING
 
 

Even voorstellen...

 

Mijn naam is Martijn Theunissen.. Al van kinds af aan heb ik een grote passie voor auto’s en motoren. Na het behalen van mijn commerciële opleiding, heb ik van mijn passie mijn beroep gemaakt en ben ik begonnen in de autobranche. 


Sinds 2002 ben ik werkzaam in de commerciële wereld. Van 2005 tot 2013 ben ik werkzaam geweest bij verschillende merkdealers. Hier heb ik o.a. veel kennis opgedaan in de in- en verkoop van occasions. Hierdoor heb ik de juiste weg binnen de automotive branche goed weten te vinden. Ik heb altijd de ambitie gehad een eigen bedrijf op te zetten. Na het verliezen van mijn baan door de financiële crisis in 2013 heb ik de stap gezet en ben ik begonnen met Theunissen Auto Trading.

Ik verwelkom u graag met een kop koffie! 


Het verschil

 Als u bij een dealer een occasion koopt betaalt u niet alleen voor de occasion; U betaalt ook een hogere prijs voor de verwarmde luxe showroom, de dure demonstratie auto(s) die voor de deur staan, het goed opgeleide personeel en ook voor de lekkere cappuccino uit de gratis koffieautomaat. Uiteraard is hier niets mis mee; U betaalt bewust een hogere prijs voor uw auto bij de dealer. 


Maar het kan ook anders!

 


Anders werken 

De auto van uw dromen kunt u waarschijnlijk ook op bij een kleinere dealer te vinden. Onder andere bij mijn bedrijf.


Bij Theunissen Auto Trading heeft u dezelfde auto maar dan betaalt u ook alleen voor deze auto; niet voor de dure overhead kosten. Door mijn lagere bedrijfskosten kan ik u vele honderden euro’s op uw auto besparen! Dezelfde kwaliteitsauto, dezelfde ervaren medewerker en -indien gewenst- alle garanties en/of onderhoudswerkzaamheden als bij de dealer. Uiteraard kunt u ook hier uw auto inruilen, een proefrit maken, en ook een lekkere cappuccino schenk ik graag voor u in. Ook kan ik voor u een verzekering en eventueel financiering regelen. Gewoon bij dezelfde maatschappijen waar ik ook als werknemer voor het dealerbedrijf zaken mee deed.  


Graag tot binnenkort! 

Met vriendelijke groet,
Martijn Theunissen