Even voorstellen...

 

Mijn naam is Martijn Theunissen. Sinds 2002 ben ik werkzaam in de commerciële handel. Al van kinds af aan heb ik een grote passie voor auto’s en motoren. Na het behalen van mijn commerciële opleiding, heb ik van mijn passie mijn beroep gemaakt en ben ik begonnen in de automotive-branche. Van 2005 tot 2013 ben ik werkzaam geweest bij verschillende merkdealers in het volume segment. Hier heb ik o.a. veel kennis opgedaan in de in-en verkoop van occasions. Hierdoor heb ik de juiste weg binnen de automotive-branche goed weten te vinden. Altijd al heb ik de ambitie gehad een eigen bedrijf op te zetten. Na het verliezen van mijn baan door de financiele crisis in 2013 heeft dit de unieke kans geboden dit te doen realiseren. 

Ik zie u graag bij Theunissen Auto Trading! 


Het verschil

 

Als u bij een dealer een occasion koopt dan betaalt u niet alleen voor de occasion. U betaalt ook een hogere prijs voor de verwarmde luxe showroom, de dure demonstratie auto(s) die voor de deur staan, het goed opgeleide personeel en ook voor de lekkere cappuccino uit de gratis koffieautomaat. Uiteraard is hier niets mis mee en betaalt u bewust een hogere prijs voor uw auto bij de dealer. Maar het kan ook anders.

 


Anders werken 

De auto van uw dromen kunt u  misschien ook op internet vinden. Onder andere bij mijn bedrijf. Bij Theunissen Auto Trading heeft u dezelfde auto maar dan betaalt u ook alleen voor deze auto en niet voor de dure overhead kosten. Door met lagere bedrijfskosten te werken kan ik u vele honderden euro’s op uw auto besparen! Uiteraard dezelfde kwaliteit auto, dezelfde kwaliteit medewerker en indien gewenst alle garanties en of onderhoudswerkzaamheden als bij de dealer. Uiteraard kunt u ook hier uw auto inruilen, een proefrit maken, en een lekkere cappuccino schenk ik graag voor u in. Ook kan ik voor u een verzekering en of financiering regelen. Gewoon bij dezelfde maatschappijen waar ik ook als werknemer voor het dealerbedrijf zaken mee deed.  Alvast bedankt voor uw interesse en graag tot ziens!


Met vriendelijke groet,
Martijn Theunissen